Duo Ondersteboven

Duo Ondersteboven
Flosje en Blosje en allerlei typetjes
Duo Ondersteboven
Ria Peters en Annie Tiekstra
Duo Ondersteboven heeft een speciaal aanbod voor de zorg. Voorstellingen met de clowns Flosje en Blosje voor mensen met een verstandelijke beperking, voor verschillende niveaus. Een workshop Clownerie en allerlei verschillende typetjes. Met weinig tekst, veel muziek, beweging en kleur.
06-27614772
,
, ,

Voor mensen met een verstandelijke beperking hebben wij een meeleeftheater voorstelling met de clowns Flosje en Blosje. Voor het lage niveau hebben wij een speciale zintuiglijke belevingsvoorstelling met Flosje en Blosje.De mensen worden op speelse manieren geprikkeld tot reactie door veel interactie en individueel contact. Deze kan ook op de woningen van de mensen gespeeld worden.

Of een speciale verjaardagvoorstelling met als thema Feest. De jarige wordt in het zonnetje gezet, maar ook voor de medebewoners en de familie is het een waar feest om mee te beleven.

Actief bezig zijn kan ook, lekker in beweging en met veel muziek, dan is de workshop Clownerie heel geschikt. Zelf clown zijn, wie wil dat nou niet? Verder hebben wij typetjes voor grotere evenementen en allerlei gelegenheden, zoals familiefeesten, barbecues, beurzen, recepties, symposia, enzovoort. Kortom overal waar mensen zijn.

Wij kruipen graag in de rol van grappige en gekke typetjes die tussen de mensen rondlopen en op een verrassende manier contact leggen met de mensen. Wat denkt u bijvoorbeeld van een leuke ontvangst door een van de typetjes van Duo Ondersteboven? Zo’n persoonlijke ontvangst breekt het ijs en uw gasten komen vrolijker en ontspannen binnen.

Ons aanbod passen wij altijd aan aan de doelgroep, van te voren vindt telefonisch overleg plaats.

  • Duo Ondersteboven
  • Duo Ondersteboven
  • Duo Ondersteboven
  • Duo Ondersteboven
  • Duo Ondersteboven

Stuur boodschap naar geregistreerde

Duo Ondersteboven