Toneel/theater

Sorteer op: ArtiestennaamBedrijfsnaamEigen naam
Arno Huibers Theaterproducties
Arno Huibers Theaterproducties
Met veel liefde en plezier maakt Arno Huibers al tientallen jaren de meest prachtige clowneske voorstellingen vol humor en muziek.
Artist 2 Business VOF
Typisch Hollands feest
“Typisch Hollands” is een gezellige avond met een competitief spel bestaande uit 3 rondes met aan het einde een heuse prijs uitreiking. Duur ± 2 uur. Ook maatwerk met uw eigen vragen. Samen zingen, tekenen, dansen en plezier! Zeer geschikt voor verenigingen, vrijwilligers- en seniorenavonden.
Bubblica
Bubblica
De zeepbellenshow van Bubblica neemt je mee op een mysterieuze reis, laat je betoveren door hun surreële zeepbellen!
Duo Ondersteboven
Flosje en Blosje en allerlei typetjes
Duo Ondersteboven heeft een speciaal aanbod voor de zorg. Voorstellingen met de clowns Flosje en Blosje voor mensen met een verstandelijke beperking, voor verschillende niveaus. Een workshop Clownerie en allerlei verschillende typetjes. Met weinig tekst, veel muziek, beweging en kleur.
Oud Hollands Entertainment
Oud Hollands Entertainment
Nostalgisch. Terugdenken aan Grootmoederstijd. Feesten waarbij de gasten met een lach naar huis gaan, waar nog weken over gesproken wordt dat geeft een kick. Zowel voor u als voor ons.
Relacts!
Theatergroep Mooi Weer
Theatergroep Mooi Weer verzorgt nostalgisch theater voor ouderen, muzikaal en eigentijds gepresenteerd.
Stichting de Brominocs
de Brominocs
De Brominocs : verhalen vertellers voor kinderen van 4-7 jaar. Avonturen met een boodschap: Volg altijd je droom, ieder kind is uniek.
Verhalenverteller Kees van Wanrooij
Verhalenverteller Kees van Wanrooij
Kees van Wanrooij vertelt verhalen voor jong en oud: van Vrouw Holle tot Roodkapje, maar ook minder bekende sprookjes en altijd anticiperend op de doelgroepen.