accordeoniste yvonne

accordeoniste yvonne
Artiestennaam
accordeoniste yvonne / accordeon fun
Eigen naam
Yvonne Op ’t Hof
Uitgebreide omschrijving

Accordeoniste Yvonne gebruikt een prachtige akoestische accordeon die bij de optredens professioneel wordt versterkt met een geluidsinstallatie van Bose Live systems. Niet hard, maar zuiver en mooi. De accordeon is voorzien van 15 microfoons en met wat elektronica wordt een mooie warme klank via de geluidsinstallatie weergegeven.
Met leuke klederdracht en eventueel een echt draaiorgeltje met muziekrollen trekken we de aandacht van uw publiek. Verschillende muziekrollen worden hierbij gedraaid, met gezellig Amsterdams, chansons, kerstliedjes, Tiroler en andere internationale liedjes.
We delen op verzoek ook tekst op papier aan uw gasten uit om gezellig mee te zingen. Diverse muzieknummers, zoals lang zal hij/zij leven, oh wat ben je mooi, etc, etc. worden gespeeld door Yvonne en door het uitdelen van teksten wordt er vaak gezamenlijk meegezongen door de familieleden en vrienden. Ook te boeken voor speciale thema’s zoals kerst, Frans, Tirol of Hollands.
Op haar website diverse foto’s en video’s van live optredens. Leuke accordeonmuziek, voor o.a. verzorgingshuizen, party’s, feestjes, boottochten, diners, bruiloften & partijen, bedrijfsfeestjes, winkelcentra’s, recepties, Tiroler-feestjes en alle andere soorten evenementen.
Mail mij anders even voor het sturen van een link van de demo video van het arrangement voor verzorging – en seniorenhuizen.

Telefoon
0640711924 of 0105120389
  • accordeoniste yvonne
  • accordeoniste yvonne
  • accordeoniste yvonne
  • accordeoniste yvonne

Stuur boodschap naar geregistreerde