Ad Schipper Mio

Ad Schipper Mio
Artiestennaam
Ad Schipper
Eigen naam
Ad Schipper
Uitgebreide omschrijving

Stukje ontstaansgeschiedenis:
Op latere leeftijd heb ik pas gitaar leren spelen. Ik was al 38. Ongeveer 10 jaar geleden ben ik vrijwilligerswerk gaan doen in een verpleegtehuis. Dit heb ik 7 jaar lang gedaan, en ik zag daar zulke blije gezichten tijdens mijn muziekactiviteiten, dat ik in 2017 een bedrijf ben begonnen.
Nu bied ik een 2-tal activiteiten aan:
1. Optredens met diverse liedjes uit de oude doos, zoals:
'Daar bij die molen'
'Sarie Marijs'
'De Zuiderzeebalade', etcetera.
Deze liedjes worden afgewisseld met eigen repertoire. De laatste paar jaren ben ik zelf liedjes aan het schrijven, die veelal autobiografisch zijn. Een aantal zijn te beluisteren via mijn YouTube pagina. Voor de provincie Zeeland zijn er zelfs een aantal liedjes in het Zeeuws dialect.

2. De tweede activiteit is het periodiek organiseren van muzikale ontmoetingen tussen mensen met dementie en kinderen. Deze activiteiten vinden meestal plaats in tehuizen, kan eventueel ook op een school plaatsvinden. De activiteit bestaat uit het samen zingen van kinderliedjes, een balspel, en tot slot een dansje van de kinderen.
Wanneer er belangstelling is voor deze activiteit, kijken we samen met welke school of kinderdagverblijf in de buurt van het tehuis we samen kunnen werken.
Deze activiteit is zeer geschikt om bijvoorbeeld maandelijks, 2-maandelijks of per kwartaal te organiseren. De prijzen zijn dan ook iets voordeliger.

Telefoon
06-40413320
  • Ad Schipper Mio

Stuur boodschap naar geregistreerde