De Dottinies

De Dottinies
De Dottinies
De Dottinies
Christel Schols
PROMOTOUR 2019. De Dottinies brengen u terug naar de vijftiger jaren met nostalgische muziek waarbij een gesprek nog wel gewoon mogelijk is. ‘De Postkoets’, ‘Brandend zand’ ‘Mijn dagboek’ “De Winter was lang” en nog veel meer. Dankzij hun compacte samenstelling zijn ze makkelijk te plaatsen, ook wanneer er weinig ruimte is.
0624311637
, ,
, ,

Live duo ‘De Dottinies’ maakt semi-akoestische live muziek en richt zich vooral met een nostalgisch en gevarieerd repertoire uit de jaren 50. Voornamelijk bestemd voor de ouderen onder ons, maar de ervaring leert dat ook het jonge publiek volop meezingen wanneer wij spelen. Wij zijn dan ook een graag geziene gasten in bejaardentehuizen en verzorgingstehuizen, maar ook op het verjaardag feest van bijvoorbeeld uw oma en opa die hun gouden bruiloft vieren of op speciale avonden waarbij ‘Goud van Oud’ het thema is.

Gekleed in typische vijftiger jaren kleding en retro microfoons (wanneer versterking nodig is) komen wij bij u optreden en dat kunnen wij makkelijk in een zaaltje, huiskamer of tuinfeest. We hebben een geluidsetje voor een klein zaaltje, maar in kleine ruimtes (huiskamers, tuin) is dat niet eens nodig.

Met onze meerstemmige zang, akoestische gitaar, ukelele en ukelele-bas kunnen we variëren van aangename achtergrond muziek tot een gezellige meezing repertoire. De Dottinies geven een persoonlijk karakter aan ieder feest, receptie, bruiloft of evenement. We zijn als akoestisch live duo op een prettige manier aanwezig met gezellige muziek waarbij een gesprek gewoon mogelijk is. Dankzij onze compacte samenstelling zijn we makkelijk te plaatsen, ook wanneer er weinig ruimte is.

TIP VOOR VERZORGING EN BEJAARDEN INSTELLINGEN

In 2019 starten de Dottinies een promotie tour om op die manier nog meer bekendheid te krijgen. Voor een onkosten vergoeding van slechts 75 euro excl. btw en 0,20 ct per KM (en wij berekenen alleen de heenweg) komen wij u een onvergetelijke middag verzorgen!

  • De Dottinies

Stuur boodschap naar geregistreerde

De Dottinies