Bob Color Productions

Bob Color Productions
Artiestennaam
Meezing Visite
Eigen naam
Rob Wiedijk
Uitgebreide omschrijving

Afgewisseld met anekdotes en gesprekjes met het publiek.

En..uh…Wie van de “mee-zingers’ durft te vertellen over toen? Over het liedje van de eerste kus. Of het ‘trouwliedje” … Of de eerste schuifel-dans op het jaarlijkse schoolbal. Zoenen in het fietsenhok? Wat schalde er door de keuken? Wat zong je op het werk.?

Na afloop spraken we een mevrouw die ook duidelijk geraakt was. Ze vertelde: “Dat liedje was de openingsdans op onze bruiloft…. Ik voel hem weer op mijn tenen staan . Bedankt!” Al die liedjes brengen zoveel herinneringen naar voren; ze worden meegezongen, een traantje weggepinkt… En dat is precies waardoor Bob en Anneriek van Dorst zo graag deze optredens doen. Ontroering……!

Vol herkenbare hits van (vooral) toen, maar op verzoek eventueel ook wat van nu. De nadruk ligt op 50-er en 60-er jaren NL-talig. Van lekkere meezingers tot lieve luisterliedjes. Met de grootste hits van Willy Derby, Adele Bloemendaal, Rita Corita, Johnny Jordaan, de Ramblers, Karin Kent, Eddie Cristiani, ZZ en de Maskers, Rob de Nijs en Ja Zuster Nee Zuster.
Maar ook de intiemere liedjes van Tante Leen, Wim Sonneveld, Ramses Shaffy.

Zomaar wat titels: Beestjes, Amsterdamse grachten, Glimlach Van Een Kind, Kleine Kokette Katinka, In Een Rijtuigie, Tulpen uit Amsterdam, O Waterlooplein, Diep in mijn Hart, Me Wiegie Was Een Stijfselkissie, Breng Eens Een Zonnetje, De Kat Van Ome Willem, Daar bij de Waterkant, Het Dorp, Laat Me, Sammie, Twee Motten, Ritme van de Regen, Sofietje dronk Ranja met een Rietje.

En door de ervaring van meer dan 5000 optredens kunnen Bob en An ook verzoekjes doen: De Rock 'n Roll van Peter Koelewijn, Blue Diamonds en Ria Valk wordt afgewisseld met Fats Domino, Bill Haley, Elvis Presley, Everly Brothers,… hun grootste hits zitten allemaal in onze jukebox!

Of uit de Sixties, Flower-Power en de Beat is ook veel te kiezen. Door hun jarenlange ervaring in verschillende bands kunnen onze “voorzangers” hierin honderden nummers zingen. Roept U maar. Tom Jones, Andy Williams, Drifters, The Beatles, Rolling Stones, Bee Gees, Cats, Golden Earring, Simon & Garfunkel, Mama’s & Pappa’s, Nancy Sinatra, Kinks, The Who, Sam & Dave, Otis Redding, Jackie Wilson, James Brown, …

Een programma vol herkenning en herinnering. Ontspannen aan elkaar gepraat door Bob en Ann. Met leuke feitjes en wetenswaardigheden over de liedjes en het tijdsbeeld. Met hier en daar een humoristisch knipoogje. Weet U het nog, kent U het nog? Liedjes over het grote en kleine leed in het leven van de gewone man, dat ondanks alles rustig voortkabbelt. Gewoon een avondje lekker genieten van muziek! Door samen zingen die herinnering opnieuw beleven. De MeeZing Visite wil vooral mensen verbinden.

Een meneer zei pas vol emotie: “Bedankt dat jullie die liedjes zo mooi hebben gezongen”. En.. “Veel van die liedjes brengen alles weer terug bij me. Dat raakt me. Dank jullie wel.” Ontroerd schudden we elkaar de hand en danken hem voor het compliment.

Tijdens de corona-crisis kunnen wij voor een aangepast bedrag ook buiten optreden.
Wij hebben alle benodigde apparatuur, maar willen wel graag stroom op de plek.

Rob Wiedijk heeft meer dan 30 jaar ervaring in kinder-theater en pop-muziek. In de theaters met Leonie Jansen en Lucretia Van der Vloot (kinderkonsert: Het Hart Bonkt). En de jaren daarna met ‘Te Zotte Zeehonde’ (kindertheater). Hij speelde in vele schouwburgen (o.a. Kleine Komedie, Meervaart, Vondelpark Open-lucht-theater). Maar daarnaast ook 2x op North Sea Jazz, 8x Paradiso en 500 festivals met zijn Bob Color Band (7 CD’s, 20x TV, 2000 optredens). En ook solo heeft Rob 25 jaar ervaring in het optreden voor instellingen met bewoners met een beperking. Optredens op instellingen door de jaren…: Wester­honk (Monster), 2x Open Slagboomfestival (Eersel/Duizel),Kadijkerkoog (Purmerend), 3X Borneroord (Beetsterzwaag), Cruciushoeve (Hoofddorp), Huize Maartenswoude (Drachten), 3X Kadijkerkoog (Purmerend), Lucas zieken­huis (A’Dam), Nieuw Unicum (Zandvoort), 5X VanderBergstichting (Noordwijk), ’s Heerenloo (Ermelo), Noorderhaven (Den Helder), Verenigde Ziekenhuizen (Zutphen), Leekerweide (Wognum) en De Beerendonck (Venlo).

Telefoon
0626560222
  • Bob Color Productions
  • Bob Color Productions

Stuur boodschap naar geregistreerde