Buikdanseres Samiera

Buikdanseres Samiera
Artiestennaam
Buikdanseres Samiera
Eigen naam
Samiera Goos
Uitgebreide omschrijving

Samiera begint haar show met een oosterse sluierdans. Zwierend en zwaaiend danst ze met haar danssluier dwars door het publiek. Om de beurt mogen de mensen een tipje van de danssluier vasthouden om samen met Samiera te sluierzwaaien. De show wordt vervolgd met een wervelende Libanese dans.
Na de pauze wordt het écht feest! Samiera heeft een groot aantal danssluiers en muntensjaaltjes meegenomen en deelt deze uit. Vanzelfsprekend wordt niet van iedereen verwacht op te staan en mee te doen. Een muntensjaaltje hoort om de heupen, maar kan ook om de hals! En zwaaien met een danssluier, dat kan ook zittend op een stoel! Toch zijn er altijd enthousiaste aanwezigen die moedig de dansvloer op komen en een buikdansje wagen. Uiteraard spoort Samiera het zorgpersoneel aan om mee te dansen, wat altijd wel lukt, tot groot hilariteit van het publiek. En zo 'ontaard' de seniorenbuikdansshow van buikdanseres Samiera altijd in een kleurrijk, vrolijk feest.

Ruim 30 jaar lang trad Samiera op als buikdanseres, slangenbezweerster en fakir. Ze danste met pythons, boa constrictors, brandende fakkels en glasscherven. Een aantal jaren geleden is Samiera gestopt met deze spectaculaire show en heeft ze haar slangen verkocht. Over haar soms zeer bizarre avonturen heeft ze een boek geschreven 'Dansen met Slangen en Vuur', te bestellen bij uitgever Elikser of via Bol.com.
Maar, ook al is Samiera dus eigenlijk al met pensioen, voor een show in een verzorgingshuis trekt ze graag haar buikdanskostuum weer even aan, want....buikdansen, dát verleer je nooit.

Telefoon
0653189755
  • Buikdanseres Samiera
  • Buikdanseres Samiera
  • Buikdanseres Samiera
  • Buikdanseres Samiera
  • Buikdanseres Samiera

Send Message