Charlotte Glorie

Charlotte Glorie
Artiestennaam
Charlotte Glorie
Eigen naam
Charlotte Glorie
Uitgebreide omschrijving

Tachtig is het nieuwe zeventig. Daarom vinden veel senioren het fijn om niet alleen lekker mee te zingen met bekende hits, maar willen ze ook graag verrast worden door iets nieuws. Als u op zoek bent naar een artiest die dit allebei volop kan bieden, dan bent u bij Charlotte Glorie aan het goede adres. Met haar programma “Op het gevoel”, bestaande uit luisterliederen, sketches en onvervalste meezingers, bezorgt zij jong én oud een onvergetelijk feest vol humor, diepgang, bemoediging en gezelligheid.
Met haar originele kijk op het leven en de maatschappij verrast Charlotte al ruim dertig jaar zeer uiteenlopende groepen in kleine theaters, verenigingsgebouwen, scholen, kerken en zorginstellingen. Ze schrijft en componeert al haar sketches en luisterliederen zelf en begeleidt zichzelf aan de piano. Als op de locatie geen (elektronische) piano aanwezig is, brengt ze haar eigen keyboard mee.
Charlotte vertelt en zingt over onderwerpen die senioren zeer aanspreken. Omdat ze zelf een visuele beperking heeft, weet ze als geen ander hoe het voelt om niet (meer) alles te kunnen wat je zou willen. Verder komen zaken aan de orde als: het genieten van kleine dingen, (groot)ouderschap, dagelijkse situaties waar zij als blinde in verzeilt, een hilarische ontmoeting met Marijke Helwegen en allerlei ontwikkelingen in de zorg en de maatschappij.
In de loop der jaren heeft Charlotte een zeer breed repertoire opgebouwd. Zij gaat van tevoren met u in gesprek en kiest dan welke liederen en sketches het beste bij de gelegenheid en de publieksgroep passen. Daarnaast gaat zij samen met de aanwezigen lekker uit haar dak met bekende meezingers! Tevens luistert zij graag uw kerstfeest op met een afwisselend repertoire van sfeervolle en eigentijdse kerstliederen en -verhalen.
Charlotte vindt het heerlijk om in te spelen op reacties uit het publiek en de situatie van het moment. Daardoor is elke voorstelling uniek en zal er nog lang over nagepraat worden!
Overigens is het repertoire van Charlotte Glorie niet alleen geschikt voor bewoners van zorginstellingen of serviceflats, maar ook voor de zorgmedewerkers en -vrijwilligers. Dus organiseert u een studiedag, symposium of vrijwilligersbijeenkomst, boek dan Charlotte Glorie voor prikkelend, thematisch entertainment.

Telefoon
0638253831
  • Charlotte Glorie
  • Charlotte Glorie

Send Message