de Seniorenzanger

de Seniorenzanger
Artiestennaam
de Seniorenzanger
Eigen naam
Ferry Koestering
Uitgebreide omschrijving

Een muzikaal optreden voor ouderen door de Senioren Zanger van Nederland…

Heeft u interesse in het boeken een seniorenshow?
Geheel in stijl verzorgd de deze artiest optredens voor ouderen in bijv. verzorgingshuizen, verpleeghuis, bejaardenhuizen en andere zorginstellingen. Maar ook voor senioren entertainment bij een jubilea, op een vereniging of de verjaardag van oma/opa is deze seniorenshow zeer geschikt!

De senioren zanger beschikt over een breed repertoire van veelal Nederlandstalig maar ook Engelstalige liedjes. Gezellige meezingers die het publiek weer even terugbrengt naar die goede oude tijd.
Ook beschikt hij over presentatietalent en vertelt leuke informatie over de muziek en artiesten van vroeger. Vanaf de eerste noot weet hij de gehele zaal te betrekken bij zijn optreden en zorgt voor veel reuring, gezelligheid en interactie.

UIteraard wordt er tijdens een muziekmiddag met de seniorenzanger uit volle borst meegezongen. Ook is er gelegenheid voor een foxtrotjem, een walsje en natuurlijk een polonaise (zelfs met rolstoelen)!

Iets minder vitaal publiek? Vanaf de stoelen is meedeinen en inhaken natuurlijk ook een perfecte manier om gezellig mee te doen. Alles is bespreekbaar en wordt duidelijk begeleid door de showmaster zelf.

Het volume van het optreden is geheel naar wens aan te passen.

Ben jij van plan om een evenement voor ouderen te organiseren? Een gezellige muziekmiddag met de seniorenzanger is altijd een goed idee! Informeer nu geheel vrijblijvend naar de beschikbaarheid van deze seniorenshow met live muziek voor ouderen.

Telefoon
0629486548
  • de Seniorenzanger
  • de Seniorenzanger
  • de Seniorenzanger
  • de Seniorenzanger
  • de Seniorenzanger

Stuur boodschap naar geregistreerde