Elgé Muziek

‘See You Later Alligator’
Artiestennaam
Just for You - Piano & More
Eigen naam
Leo Gerritse
Uitgebreide omschrijving

De seniorenprogramma’s die Just for You - Piano & More brengt:

‘See You Later Alligator’

De mooiste nummers uit het verleden komen aan bod, variërend van bijvoorbeeld ‘Als De Dag Van Toen’ tot aan ‘Mag Ik Dan Bij Jou’ en van ‘Volare’tot aan ‘See You Later Alligator’.
Een zeer gevarieerd programma waarbij alle nummers zich door de presentatie op logische wijze opvolgen.

Just for You - Piano & More komt met dit programma met een prachtige witte vleugel welke speciaal voor hen gebouwd is en geschikt om overal mee op locatie te kunnen optreden. Bovendien zorgt deze vleugel er ook voor dat alle benodigde apparatuur aan het zicht onttrokken is want dit is allemaal ingebouwd. U ziet dus alleen de vleugel en overige instrumenten staan. Geen mengtafels, zender/ontvanger-apparatuur of trossen kabels of andere slordige zaken in het zicht.

Naast de vleugel worden ook instrumenten als ukelele, tenor sax, alt sax en mondharmonica live bespeeld.

Het script voor dit programma is exclusief voor ons geschreven en speciaal samengesteld op een wijze die vooral bij ouderen herinneringen oproept. De unieke arrangementen zijn ook exclusief geproduceerd voor ‘Just for You - Piano & More’ en speciaal bedoeld voor de doelgroep. Dat betekent dat alle muziek sowieso herkenbaar is maar tevens dat de orkestratie is aangepast aan de doelgroep.
Maar al te vaak komt het voor dat de muziek als veel te hard wordt ervaren.
En dat is nu precies waar ‘Just for You - Piano & More’ zich in gespecialiseerd heeft en zich onderscheidt. (Just for You speelt ook regelmatig tijdens o.a. diners. Ook daar mag de muziek niet hard of opdringerig overkomen, maar moet deze sfeervol aanwezig zijn.)
De combinatie van arrangementen, volume en instrumenten zorgt voor die aangename sfeer.(Bovendien krijgt u, als opdrachtgever, zelf de mogelijkheid om het volume te bepalen.)

Neem daarbij de bijzonder prettige stem van de zangeres, de virtuositeit van de multi-instrumentalist en de presentatie van dit duo, en u bent verzekerd van een muzikale middag met een diversiteit aan memorabele muziek, humor, anekdotes en gezelligheid.
‘See You Later Alligator’ is een unieke show welke reeds met veel succes bij diverse zorginstellingen en seniorenmiddagen en -avonden is gespeeld. En waar wij best wel trots op zijn: na afloop van de voorstelling worden we vaak terug gevraagd om dit programma nogmaals te brengen.

Korte compilatie van ‘See You Later Alligator’:

(Deze filmpjes zijn opgenomen met een smartphone waardoor de geluidskwaliteit helaas niet optimaal is)

https://youtu.be/TfzSq-tAacw

‘Carolien & Co’

Naast ‘See You Later Alligator’ is er inmiddels een nieuw programma bij gekomen, getiteld ‘Carolien & Co’.

De zangeres (Carolien) wordt begeleidt door 2 muzikale compagnons (& Co).
Ook dit programma is weer exclusief voor ons geschreven en bestaat uit puur Nederlandstalige liedjes. ‘Pareltjes uit het verleden’ noemen wij het zelf.

‘Aan De Amsterdamse Grachten’, ‘Sofietje’, Rocking Billy’, ‘Het Was Aan De Costa Del Sol’; het zijn nog maar enkele titels van muziek die de revue zullen passeren en die gegarandeerd meegezongen kunnen worden.

Ook nu weer een uur herinneringen ophalen met liedjes die iedereen kent.
En zoals gezegd is ook dit programma weer exclusief voor ons geschreven en worden alle nummers ook nu weer middels korte anekdotes en/of wetenswaardigheden op vakkundige wijze aan elkaar gepraat. Het is dus geen kwestie van ‘Er wordt gewoon een liedje ingezet en wie mee wil zingen gaat zijn/haar gang maar.’ Nee, ook nu weer neemt de zangeres uw bewoners mee door de tijd.

Speciaal voor ‘Carolien & Co’ is er gekozen voor een totaal andere uitstraling: gekleed in de stijl van de jaren ‘40 en ‘50 komt uw publiek al meteen in de stemming.
De witte vleugel blijft bij deze show achterwege. Maar natuurlijk is er nog wel apparatuur nodig. Maar om ook nu weer deze uit het zicht te laten (het staat tenslotte enorm opgeruimd wanneer er geen ‘rommel’ staat waar uw gasten toch niets aan hebben) is er een kast gemaakt op flightcase wielen. Deze kast herbergt alles wat nodig is maar ja, het blijft dan alsnog gewoon een zwarte kast. Om deze onderdeel te laten zijn van de uitstraling van de ‘40er/‘50er jaren is hier een front voor gemaakt met het uiterlijk van een jukebox.
Bovendien worden aan de zijkanten hiervan de gebruikte instrumenten aan gehangen wat het geheel tot een uniek ontwerp maakt en tevens als rekwisiet bij de voorstelling dienst doet.

Afgewisseld met een aangename presentatie en aansporing tot interactie beleeft het publiek een gezellige muzikale middag. Ook zittend publiek komt in beweging tijdens deze show vol amusement voor ouderen.
Carolien loopt regelmatig door de zaal en speelt in op het publiek. Het initiatief om te gaan inhaken en meedeinen zorgt voor een fantastische groepservaring voor iedereen in de zaal.

Korte compilatie van ‘Carolien & Co:
(In het demo filmpje was het front nog niet klaar en hebben we het met de zwarte kast moeten doen.)

https://youtu.be/vSkYVLKMNAE

Zowel ‘See You Later Alligator’ als ‘Carolien & Co’ zijn programma’s van 1 uur welke enigszins iets uit kunnen lopen, afhankelijk hoe het publiek reageert.
U heeft hierbij de keuze om het programma in één keer door te spelen of om er een pauze in te lassen; dit kunt u eventueel nog beslissen tot aan het moment van aanvang.

Telefoon
06 4627 4620
  • Elgé Muziek
  • Elgé Muziek
  • Elgé Muziek
  • Elgé Muziek
  • Elgé Muziek

Stuur boodschap naar geregistreerde