Madeleine Vogels

Madeleine Vogels
Artiestennaam
Sentimental Journey
Eigen naam
Madeleine Vogels en Frits Landesbergen
Uitgebreide omschrijving

Sentimental Journey

Door Madeleine Vogels en Frits Landesbergen

Madeleine liep (na in 2014 een concertje met een musicalgezelschap gegeven te hebben in een zorginstelling) al jaren met het idee te willen gaan zingen in zorginstellingen.
Maar dan solo met iemand die haar wil begeleiden.
Door ziekte heeft ze dit al die tijd niet kunnen waar maken, maar sinds 2020 gaat zij weer heel erg goed en werd het tijd haar plan uit te gaan voeren.
Madeleine: “Toen ik in 2014 in een zorginstelling mocht zingen was ik zo verbaasd over hoe blij de mensen werden van mijn liedjes , dat ik meteen dacht hier iets mee te willen doen.
ik bleef met het plan lopen en toen ik weer beter ging kwam Frits ( niet bepaald de eerste de beste! ) op mijn pad en heb ik hem warm kunnen maken voor mijn plan”.
En nu gaan we er helemaal voor.
Een gezellig overwegend  nostalgisch zeer afwisselend concertje met plaats voor meezingen en traantjes en uiteraard meedeinen.

Na een aantal leuke optredens voor oa de Zonnebloem en diverse zorginstellingen heeft Madeleine de sprong gewaagt om ook helemaal solo op te treden. Met een eigen gekozen repertoire kan ze ook U ook een hele leuke afleiding bezorgen.

Voor meer optreedfoto's klik hier.

Volg Madeleine op haar blog via deze link.

Telefoon
0621551762
  • Madeleine Vogels
  • Madeleine Vogels
  • Madeleine Vogels
  • Madeleine Vogels
  • Madeleine Vogels

Stuur boodschap naar geregistreerde