Madeleine Vogels

Madeleine Vogels
Artiestennaam
Sentimental Journey
Eigen naam
Madeleine Vogels en Frits Landesbergen
Uitgebreide omschrijving

Nostalgisch repertoire
Een leuk afwisselend nostalgisch  repertoire van luister, meezing, meedein, jazzy, volkse, soms ook gekke, Amsterdamse en levens liederen in de Nederlandse, Franse of Engelse taal gezongen door Madeleine Vogels met als begeleiding Frits Landesbergen ( bekend in Nederland als vibrafonist) op de piano.

Franstalig repertoire
Met begeleiding van Rodolfo Ravissant op de accordeon heeft Madeleine ook een speciaal Franstalig repertoire. Dit repertoire kan eventueel ook met haar eigen muziekbanden geboekt worden.

Zij wordt overal met veel succes ontvangen en heeft een eigen blog waar eigenlijk nog weinig aan toe te voegen is qua illustratie.  https://madeleinevogelsbayer.blogspot.com
Meer info ook op haar eigen website klik hier.
Verder ook te bekijken op haar facebookpagina tnv Madeleine Vogels-Bayer

Hier onder nog wat reviews van optredens bij oa zorginstellingen:
*** Al een aantal optredens van Madeleine meegemaakt, de liedjes in het Nederlands, Frans of Engels, het is een “feest der herkenning” altijd “leuk, goed en sfeervol” een aanrader. Hierbij jou verzoek om een review over de optredens die jij verzorgd heb op de restaurant avonden voor onze bewoners.
Je bent een zeer gedreven zangeres, en speelt graag in op voorkeur qua muziek stijl voor elke doelgroep die op die avonden kwamen eten. Wat ook heel fijn was, is dat jij geen onderbreking had in jou optreden. Wij willen jou daarom graag bedanken voor jou optreden en toewijding.
Els van  zorginstelling Buytenhage zoetermeer

*** Madeleine brengt niet alleen een mooie uitstraling en verschijning mee maar geeft ook een fijn optreden. Ze is aardig en maakt altijd een praatje met onze bewoners. Madeleine is ook geduldig en neemt de tijd wanneer en waar nodig. Inmiddels is Madeleine al heel lang bij ons en zien we haar graag.
Jacqueline van D Oude Raai , Cordaan Amsterdam

*** Madeleine is een hele fijne & vrolijke zangeres! Met een breed repertoire aan muziek weet ze van elke gelegenheid een speciaal moment te maken! Madeleine neemt de bewoners middels muziek weer even terug naar vroeger, prachtig om te zien!
Priscilla Buitenhof

*** 'Café Chantant De Schinkel' werd een groot succes door Madeleine.
Zij zong niet alleen klassieke chansons om naar te luisteren, maar ook enkele chansons om zachtjes mee te zingen. Als je je ogen een beetje dicht deed en door je oogharen naar Madeleine keek, dan zag je een heel klein beetje Edith Piaf voor je staan zingen: Un plaisir tres agreable
Zij werd professioneel begeleid op de piano door Frits ... Dat maakte de Franse beleving compleet.
Fijn om naar te kijken en te luisteren.
Herbert van Oord

*** Huis van de Wijk Amsterdam:
We kregen een uitnodiging voor een muziekbijeenkomst: Een zeer gevarieerd liedjesprogramma van Madeleine Vogels. Zij brengt Engelse, Nederlandse, (ook een beetje cabaret-achtige), en Franstalige liedjes ten gehore met een prachtige heldere stem, die heel goed verstaanbaar is. Ontroerende liedjes, levenswijze liedjes,  mooie liedjes,  en vaak ook liedjes waarbij het publiek wordt uitgenodigd om mee te zingen.
Zij wordt daarbij begeleid door Frits Landesbergen op de piano. Nu is hij slagwerker bij de Dutch Swing College Band en  hij heeft veel gespeeld met o.a. pianist Louis van Dijk.
Het was met Madeleine en Frits een geweldige bijeenkomst, een feest! De sfeer was heel vertrouwd en erg prettig, de middag duurde veel te kort.
Koos

*** Het is alweer even geleden dat ik je bij het Futurahuis in Nieuwveen in actie heb gezien. Ik heb toen, samen met de bewoners ontzettend genoten van jouw optreden. Jouw programma Sentimental Journey, vol herkenbare liedjes voor onze doelgroep, mooi en liefdevol gezongen, overwegend Engelstalig, maar ook met een aantal heerlijke Hollandse Meezingers, was een feestje! Precies hierom heb ik je ook gelijk aangeraden bij Zonnehuis Bovenkerk, waar ik nu werkzaam ben. Ik kon er jammer genoeg niet bij zijn toen je hier kwam zingen, maar kreeg van mijn collega's en van de bewoners ook weer heel positieve reacties! Ik hoop je snel weer een keer te zien zingen!!
Met vriendelijke groet,
Annemarie Titulaer
Activiteitenbegeleider

Telefoon
0621551762
  • Madeleine Vogels
  • Madeleine Vogels
  • Madeleine Vogels
  • Madeleine Vogels
  • Madeleine Vogels

Send Message