Helder Theater

Helder Theater
Helder Theater
Helder Theater
Hester Dadema
Dan ga je met pensioen en zit je thuis. Wat ga je doen? Die vraag kregen ouderen die de voorstelling “En ze leefden nog lang en gelukkig” bezochten, voorgelegd. Het voorbeeld van Piet die in het toneelstuk figureert, riep veel reacties op. Anders dan in het theater was er directe uitwisseling tussen de bühne en het publiek.
Promo-filmpje
06-107 53 230
,

Helder Theater speelt interactieve voorstellingen. Toeschouwers worden actief betrokken door middel van herkenbaar spel. Acteurs maken lastige en spannende onderwerpen bespreekbaar. Tijdens zorgvuldig vormgegeven theaterstukken gaan wij direct aan de slag met de meningen en suggesties uit het publiek.

Thema’s worden uitgediept in samenwerking met kennispartners. Helder Theater werkt samen met GGD, Novadic Kentron, Bureau HALT, het Trimbos instituut en Centra voor jeugd en gezin. Daarbij zijn de acteurs van Helder Theater professionals die de praktijk kennen. Vanuit een pedagogische of didactische achtergrond benaderen zij iedere doelgroep op een eigen passende manier. Zie ook onze website Heldertheater.nl

  • Helder Theater
  • Helder Theater
  • Helder Theater
  • Helder Theater
  • Helder Theater

Stuur boodschap naar geregistreerde

Helder Theater