Muziek Marjoleine

Muziek Marjoleine
Artiestennaam
Muziek Marjoleine
Eigen naam
Marjoleine ten Cate
Uitgebreide omschrijving

Over Muziek Marjoleine. Mensen blij maken met muziek is haar missie. Door haar eigen enthousiasme en muzikale ervaring als zangeres, gitarist, songwriter en de opleiding “muziek en beweging met (kwetsbare) ouderen” bij het Conservatorium in Amsterdam kan ze mensen enthousiasmeren en aanzetten tot samen muziek maken en bewegen.

Concerten.

Voor Concerten heeft Muziek Marjoleine verschillende opties. Ze treedt op als zangeres en begeleidt zichzelf met gitaar. Haar concerten worden goed ontvangen en mensen genieten van de prachtige muziek.

1. Met Muziek Marjoleine naar Spanje “Sol y musica”

Ga mee met Muziek Marjoleine en haar gitaar op muzikale reis naar Spanje en Latijns Amerika. De zonnige klanken komen naar u toe en verwarmen uw hart. U herkent vast een aantal van deze mooie Spaanstalige liedjes. Klap of swing mee!

Op het repertoir staat prachtige muziek van de jaren 30 tot heden, bekend door o.a. Los Pachos, Garlos Gardel, Richie Valens, Gipsy Kings en Imca Marina. Zoals de romantische bolero Besame mucho, de tango Caminito, het swingende La bamba, de rumba Bamboleo en Porompompero, het lied Y Viva España en Cuando Cuando Cuando. Een deel van de nummers wordt gezongen in het Nederlands, wat verrassende teksten oplevert.

2. Nostalgie met Franse Chansons

Nostalgisch muzikaal moment met Franse Chansons. Marjoleine zet met haar stem en gitaar een gezellige sfeer neer. Ze neemt u mee op reis naar Frankrijk met bekende Franse chansons van vroeger. De chansons worden ook deels in het Nederlands gezongen, zodat u weet waarover het gaat.

Op het repertoire staan o.a.: La vie en Rose, Hélene, Non non Rien n’a Changé, Petit Gonzales, Une belle histoire, Il est Cinq heures Paris s’ éveille, Voila.

3. Op muzikale reis over de wereld

Muziek Marjoleine neemt u mee op reis vanuit Brabant over de hele wereld met herkenbare Nederlandse levensliederen, Spaanstalige boleros, Engelstalige rock en roll/twist en Franse chansons. Vrolijke muziek, waarbij u kan meeklappen, swingen en meezingen. Met haar stem, gitaar en woodblock brengt ze de stemming er goed in.

De muzikale route start vanaf Het Kleine Cafe aan de Haven via Oh Waterplein naar Aux Champs Elysée. We reizen in Une Belle Histoire,  La Vie en Rose naar Y Viva España. Dan naar Mexico: Besame Mucho!.  We keren weer swingend terug via Brabant met een medley van Let’s twist again, Daar bij de Waterkant met Twee Motten in mijn ouwe jas. En we nemen nog vele herkenbare muzikale zijpaadjes. Hee Goade mee?

Prijs concert naar keuze: 2x 45 minuten speeltijd voor € 255,– inclusief BTW.
Reiskosten € 0.40 per km vanaf Helmond. (Dit is speciaal tarief zorginstellingen).
Mogelijke reistoeslag bij grote afstanden.

Workshops muziek en beweging: Voor vitale en kwetsbare ouderen biedt Muziek Marjoleine actieve workshops muziek en beweging aan. Met deze activiteit komen de senioren in beweging,  beleven ze veel plezier en komen ze op een leuke manier in contact met elkaar. De workshops zijn ook geschikt voor mensen met somatische klachten en/of dementie. Muziek Marjoleine geeft op verzoek ook workshops aan andere doelgroepen.

In de workshops gaat men actief bezig met muziek. Samen muziek maken met ritme-instrumenten of klankstaven en bewegen met verschillende materialen, improviseren, zingen, dansen, dirigeren en luisteren naar herkenbare live muziek.

Elke workshop wordt rondom een thema voorbereid. Zoals: Op muzikale reis van Nederland naar Spanje, Doe mee met Opera, Rock & Roll en Twist, Let the Blues shine, Onvergetelijke Tango, Herkenning met Musical, Vrolijke Flamenco, Favoriete kinderliedjes, Je eigen verhaal in een lied, Actieve kerst, Kom in het ritme en trommel mee. Bij elke workshop komt zowel muziek maken, zingen als dansen en bewegen aan bod. Door aanpassingen aan o.a. muziekinstrumenten en individuele aandacht kan iedereen meedoen op zijn/haar eigen manier.

De workshops duren 1 of 1,5 uur per keer en worden bij voorkeur in een reeks van 6 gegeven. De maximale groepsgrootte is o.a. afhankelijk van de doelgroep. Op basis van uw wensen en budget kan een passende offerte worden gemaakt.

Meer informatie: kijk op de website www.muziekmarjoleine.nl of neemt u contact op via telefoon: 0636429385 of email: marjomusica@outlook.com
Telefoon
0636429385
  • Workshop muziek en beweging
  • Workshop muziek en beweging
  • Ga mee op muzikale reis!
  • Muziek Marjoleine
  • Muziek Marjoleine

Stuur boodschap naar geregistreerde