Muziek Marjoleine

Muziek Marjoleine
Artiestennaam
Muziek Marjoleine
Eigen naam
Marjoleine ten Cate
Uitgebreide omschrijving

Over Muziek Marjoleine. Mensen blij maken met muziek is haar missie. Door haar eigen enthousiasme en muzikale ervaring als zangeres, gitarist, songwriter en de opleiding “muziek en beweging met (kwetsbare) ouderen” bij het Conservatorium in Amsterdam kan ze mensen enthousiasmeren en aanzetten tot samen muziek maken en bewegen.

Concerten.

Voor Concerten heeft Muziek Marjoleine verschillende opties. Ze treedt op als zangeres en begeleidt zichzelf met gitaar. Haar concerten worden goed ontvangen en mensen genieten van de prachtige muziek.

1. Met Muziek Marjoleine naar Spanje “Sol y musica”

Ga mee met Muziek Marjoleine en haar gitaar op muzikale reis naar Spanje en Latijns Amerika. De zonnige klanken komen naar u toe en verwarmen uw hart. U herkent vast een aantal van deze mooie Spaanstalige liedjes. Klap of swing mee!

Op het repertoir staat prachtige muziek van de jaren 30 tot heden, bekend door o.a. Los Pachos, Garlos Gardel, Richie Valens, Gipsy Kings en Imca Marina. Zoals de romantische bolero Besame mucho, de tango Caminito, het swingende La bamba, de rumba Bamboleo en Porompompero, het lied Y Viva España en Cuando Cuando Cuando. Een deel van de nummers wordt gezongen in het Nederlands, wat verrassende teksten oplevert.

2. Nostalgie met Franse Chansons

Nostalgisch muzikaal moment met Franse Chansons. Marjoleine zet met haar stem en gitaar een gezellige sfeer neer. Ze neemt u mee op reis naar Frankrijk met bekende Franse chansons van vroeger. De chansons worden ook deels in het Nederlands gezongen, zodat u weet waarover het gaat.

Op het repertoire staan o.a.: La vie en Rose, Hélene, Non non Rien n’a Changé, Petit Gonzales, Une belle histoire, Il est Cinq heures Paris s’ éveille, Voila.

3. Op muzikale reis over de wereld

Muziek Marjoleine neemt u mee op reis vanuit Brabant over de hele wereld met herkenbare Nederlandse levensliederen, Spaanstalige boleros, Engelstalige rock en roll/twist en Franse chansons. Vrolijke muziek, waarbij u kan meeklappen, swingen en meezingen. Met haar stem, gitaar en woodblock brengt ze de stemming er goed in.

De muzikale route start vanaf Het Kleine Cafe aan de Haven via Oh Waterplein naar Aux Champs Elysée. We reizen in Une Belle Histoire,  La Vie en Rose naar Y Viva España. Dan naar Mexico: Besame Mucho!.  We keren weer swingend terug via Brabant met een medley van Let’s twist again, Daar bij de Waterkant met Twee Motten in mijn ouwe jas. En we nemen nog vele herkenbare muzikale zijpaadjes. Hee Goade mee?

4. Internationale Kerstspecial

Een gevarieerd kerstconcert, met sfeervolle kerstsongs in verschillende talen. Op het programma staan ondermeer: We wish you a merry Christmas, Feliz navidad, All I want for Christmas, Merry Christmas baby, la Noel de la rue, Let it snow, Santa baby en O denneboom, Jingel bell ofwel Vive le vent. En ook de meezingers zoals De herdertjes lagen bij nachte en Stille nacht Heilige nacht.

Prijs concert naar keuze: 2x 45 minuten speeltijd voor € 255,– inclusief BTW.
Reiskosten € 0.40 per km vanaf Helmond. (Dit is speciaal tarief zorginstellingen).
Mogelijke reistoeslag bij grote afstanden.

Workshops

Muziek Marjoleine biedt workshops muziek en beweging aan voor verschillende doelgroepen.
De opzet en uitvoering wordt aangepast aan de doelgroep. De workshops zijn ook zeer geschikt voor senioren met dementie of somatische klachten.
De opties zijn:

 1. Workshop Ritmeorkest
 2. Workshop Regenboogmuziek
 3. Workshops muziek en bewegen varia (6x)
 1. Workshop Ritmeorkest

In deze workshop gaan we samen muziek maken met ritme-instrumenten. Er is keuze genoeg!  Hierbij vormen we samen een ritmeorkest. Meespelen op een ritme, improviseren, op elkaar reageren met veel plezier! De ritmes worden ook gecombineerd met vrolijke herkenbare muziek, wat inspireert tot meedoen. Er is een intermezzo met gitaar en zang door Marjoleine, wat zorgt voor een rustmoment. De workshop wordt afgesloten door een swingend nummer, waarop mensen kunnen meespelen, zingen en dansen. Door aanpassingen aan o.a. muziekinstrumenten en individuele aandacht kan iedereen meedoen op haar/zijn eigen manier.

Duur: 1,5  uur (korte pauze tussentijds) Groepsgrootte 10-12 deelnemers

Prijs: € 230,- inclusief BTW  Reiskosten (vanaf Helmond) € 0.40 per km Mogelijke reistoeslag bij grote afstanden.

 1. Workshop Regenboogmuziek

In deze workshop gaan we muziek maken en bewegen met verschillende regenboogmaterialen. We gaan dansen met prachtige kleurrijke waaiers op Spaanse muziek. Dit kan zowel zittend vanuit de stoel, staand of lopend. We maken muziek met klankstaven of op boomwhackers en enkele ritme-instrumenten. Daarnaast gezellig meezingen op vrolijke muziek.Tussentijds zal er door Marjoleine een rustmoment worden ingelast, met livemuziek met zang en gitaar. Door aanpassingen aan muziekinstrumenten en individuele aandacht kan iedereen meedoen op haar/zijn eigen manier

Duur: 1,5  uur (korte pauze tussentijds) Groepsgrootte 10-12 deelnemers

Prijs: €: 230,-.inclusief BTW  Reiskosten (vanaf Helmond) € 0.40 per km  Mogelijke reistoeslag bij grote afstanden.

 1. Workshop muziek en bewegen varia (6x)

Hierbij wordt een reeks van 6 workshops aangeboden. Bij elke workshop komt zowel muziek maken, zingen als dansen en bewegen aan bod. De workshop wordt rondom een thema voorbereid. Met als thema’s:

 • Doe mee met Opera
 • Rock & Roll en Twist
 • Musical nostalgie
 • Vrolijke Flamenco
 • Je eigen verhaal in een lied
 • Kom in het ritme en trommel mee.

De workshops worden op maat gemaakt. Hierbij is aandacht voor de achtergrond van de deelnemers, eigen inbreng en hun mogelijkheden. Door aanpassingen aan muziekinstrumenten en individuele aandacht kan iedereen meedoen op haar/zijn eigen manier.

De workshops duren 1,5 uur per keer, Groepsgrootte 10-12 deelnemers

 Prijs: Vraag een offerte aan! Relatief voordeliger dan losse workshops.

Meer informatie: kijk op de website www.muziekmarjoleine.nl of neemt u contact op via telefoon: 0636429385 of email: marjomusica@outlook.com
Telefoon
0636429385
 • Workshop muziek en beweging
 • Workshop muziek en beweging
 • Ga mee op muzikale reis!
 • Muziek Marjoleine
 • Muziek Marjoleine

Stuur boodschap naar geregistreerde