Muziek Marjoleine

Ga mee op muzikale reis!
Artiestennaam:
Marjoleine
Bedrijfsnaam:
Muziek Marjoleine
Eigen naam:
Marjoleine ten Cate
Uitgebreide omschrijving:

Concerten:
Gaat u mee op muzikale reis vanuit Brabant naar Latijns- Amerika of wilt u direct naar Frankrijk of Spanje? Met mijn stem en gitaar breng ik de mensen in een zonnige sfeer. Met herkenbare Franse Chansons, Spaanstalige liedjes of Nederlandse levensliederen. Nostalgie ten top. De concerten zijn ook geschikt voor kleinschalige optredens in de huiskamer van het verzorgingshuis, bij dagbesteding, in het wijkhuis of buiten in de tuin. Boek voor een optreden!

Workshops:
Voor vitale en kwetsbare ouderen bied ik actieve workshops muziek en beweging aan. Het doel is de senioren met muziek in beweging te zetten, te activeren, te verbinden en plezier te laten beleven. Dit heeft een positieve uitwerking op de gezondheid. De workshops zijn ook geschikt voor mensen met somatische klachten en/of dementie.
De workshops worden op maat gemaakt. Hierbij is aandacht voor de achtergrond van de deelnemers, eigen inbreng en hun mogelijkheden. Ik neem bijvoorbeeld deelnemers mee op muzikale reis. De ouderen, de muzikanten en dansers krijgen de gelegenheid zelf input te geven voor een lied, een dans of improviserende ritmes. Door aanpassingen aan o.a. muziekinstrumenten en individuele aandacht kan iedereen meedoen op zijn of haar eigen manier. In deze bijzondere tijd zijn de workshops “Corona proof”. Op uw verzoek kan een vrijblijvende offerte op maat worden opgesteld.

Marjoleine:
Muziek loopt als een rode draad door mijn leven. Samen actief met muziek & beweging bezig zijn verbindt, activeert en maakt blij. Door mijn muzikale ervaring als zangeres, gitarist, songwriter en de opleiding “muziek en beweging met (kwetsbare) ouderen” bij het Conservatorium in Amsterdam kan ik mensen enthousiasmeren en aanzetten tot samen muziek maken en bewegen. Ik heb ervaring met verschillende doelgroepen, zoals vitale ouderen, ouderen met (matige tot vergevorderde) dementie en/of somatische klachten.

Telefoon:
0636429385
  • Workshop muziek en beweging
  • Workshop muziek en beweging

Stuur boodschap naar geregistreerde