Pokoloko Events

Ton en Edward tijdens een zomers optreden
Artiestennaam
Zorgshow
Eigen naam
Ton en Edward
Uitgebreide omschrijving

ONZE ZORGSHOWS
Wij bieden standaard twee typen shows aan, namelijk een Soloshow en een Duoshow met het complete Feestduo Bekend van Tv.

Soloshow ‘De Mallemolen’ door Ton Bruining

De Mallemolen is een persoonlijke Zorgshow met een verrassend gevoel van herkenning en nostalgisch verlangen naar een haast vervlogen tijden. In een mix van vrolijke liedjes, heerlijke humor én natuurlijk de medleys van vroeger zoekt Ton Bruining de interactie met de zaal. Met respect voor zijn publiek daagt hij zijn toehoorders uit om gezellig met hem mee te zingen. Het is zelfs mogelijk om Karaoke te doen.

De Mallemolen’ is ook uitermate geschikt voor huiskamers, waarbij Ton zich aanpast op de maximaal 10 bewoners en/of familieleden. Dit intieme programma combineert de leukste liedjes met de vele verzoekjes van zijn toehorend publiek.
Show van 1 x 45 minuten

Feestduo Bekend van Tv met de show “Samen zijn”

De show ‘Samen zijn’ is en heerlijke mengeling van liedjes uit de tijd van toen met een vaak een lach en af en toe een traan. Op een soms hilarische wijze wordt het publiek op een interactieve manier meegenomen op een reis van herkenning. Het amusement voor senioren wordt subtiel doorspekt met ondeugende gedachten en mopjes. Met onverminderd enthousiasme maken Ton en Edward er samen met de aanwezigen een vrolijke boel van!

In dit gezellige muziekprogramma nemen Ton en Edward hun gasten mee naar de tijd van weleer en verwennen het publiek met de hits uit de platenkoffer van opa en oma. De herkenbare evergreens spelen zij met veel plezier en uiteraard zijn verzoeknummers van harte welkom. Deze duo-show is iets beweeglijker in vergelijk met de solo show. Na de pauze volgt regelmatig een polonaise en plegen de bewoners spontaan een dansje …

De duo show is entertainment voor ouderen en gehandicapten en kan zowel ’s avonds als in het weekend geboekt worden. ‘Samen zijn’ is een middag of avondvullend programma en kan eveneens op maat aangevraagd worden.
Show van 2 x 45 minuten

You Tube
Telefoon
06-51151603
  • Edward zingt een persoonlijk lied
  • Onze zomerplaat van 2023. Op Spotify, Appel Music, enz.
  • Edward
  • Ton
  • We hebben een woonboot, dat wordt weer roeien

Send Message