Pokoloko Events

Pokoloko Events
Artiestennaam
Feestduo Bekend van TV Zorgshow
Eigen naam
Ton en Edward
Uitgebreide omschrijving

ONZE SHOWS
Wij bieden standaard twee typen shows aan, namelijk een soloshow en een met het Feestduo Bekend van Tv. De soloshow is ook voor compactere gezelschappen en kleinere ruimtes geschikt.

Soloshow ‘De Mallemolen’

De Mallemolen is een persoonlijke Zorgshow met een verrassend gevoel van herkenning en nostalgisch verlangen naar een haast vervlogen tijden. In een mix van vrolijke liedjes, heerlijke humor én natuurlijk de medleys van vroeger zoekt Ton Bruining de interactie met de zaal. Met respect voor zijn publiek daagt hij zijn toehoorders uit om gezellig met hem mee te zingen.

En

Feestduo Bekend van Tv met de show “Samen zijn”

De show ‘Samen zijn’ is en heerlijke mengeling van liedjes uit de tijd van toen met een vaak een lach en af en toe een traan. Op een soms hilarische wijze wordt het publiek op een interactieve manier meegenomen op een reis van herkenning. Het amusement voor senioren wordt subtiel doorspekt met ondeugende gedachten en mopjes. Met onverminderd enthousiasme maken Ton en Edward er samen met de aanwezigen een vrolijke boel van!

In dit gezellige muziekprogramma nemen Ton en Edward hun gasten mee naar de tijd van weleer en verwennen het publiek met de hits uit de platenkoffer van opa en oma. De herkenbare evergreens spelen zij met veel plezier en uiteraard zijn verzoeknummers van harte welkom. Deze duo-show is iets beweeglijker in vergelijk met de solo show. Na de pauze volgt regelmatig een polonaise en plegen de bewoners spontaan een dansje …

Telefoon
06-51151603
  • Ook voor intieme kleine optredens
  • Feestduo Bekend van Tv zomereditie
  • Feestduo Bekend van Tv
  • Ton Bekend van Tv
  • Edward Bekend van Tv

Stuur boodschap naar geregistreerde