Unieke Workshop

Unieke Workshop
Artiestennaam
Unieke Workshop
Eigen naam
Roel van Dongen
Uitgebreide omschrijving

Non-verbale communicatie is één van de meest onopvallende vormen van communiceren, maar dit betekent niet dat het er niet toe doet. Sterker nog, onze non-verbale communicatie is één van de belangrijkste manieren van communiceren. Zonder dat u zich er misschien van bewust bent, zendt u continu signalen uit. Bijvoorbeeld door uw lichaamstaal, maar ook de blik in uw ogen zegt vaak een heleboel.

Een oordeel vellen
Niet alleen onze eigen non-verbale communicatie is heel bepalend voor hoe we overkomen, ook vellen we vaak al binnen luttele seconden een oordeel over onze gesprekspartner. Simpelweg door op de signalen van zijn of haar non-verbale communicatie te letten. In de workshop non-verbale communicatie wordt u bewuster gemaakt van uw eigen lichaamstaal.

De inhoud van de workshop
De workshop non-verbale communicatie start met een aantal populaire pantomimetechnieken. Pantomime is een bepaalde methode van communiceren waarbij bewegingen en lichaamsuitdrukkingen centraal staan. U leert om een verhaal te vertellen, zonder daarbij te praten. Ook aspecten als geloofwaardigheid en consequent zijn komen aan de orde.

Hoog rendement
Tijdens de workshop non-verbale communicatie speelt het prikkelen van de verbeelding een belangrijke rol. Of het nu gaat om de teambuilding of het ontwikkelen van uw persoonlijke effectiviteit, de workshopbegeleider zorgt ervoor dat u in korte tijd een heleboel leert op het gebied van samenwerking, bewustwording, zelfvertrouwen, expressie, (non-verbale) communicatie en motivatie.

Wilt u meer weten over de workshop non-verbale communicatie?
Bekijk de video en de prijsopgave op de website uniekeworkshop.nl

Telefoon
073-5219996
  • Unieke Workshop
  • Unieke Workshop
  • Unieke Workshop
  • Unieke Workshop
  • Unieke Workshop

Stuur boodschap naar geregistreerde