The One And Only

The One And Only
Artiestennaam
Peter Lusse met The One And Only
Eigen naam
Wouter Baars
Uitgebreide omschrijving

De jaren 60. Dat waren mooie jaren! Een historische periode waarin afgerekend werd met het juk van de oudere generaties. De jongeren van toen hebben hun ‘eigen wereld’ gecreëerd. Ketens werden afgeworpen, horizons werden verbreed en er werd geëxperimenteerd.

Dit fenomeen wordt weer tot leven gewekt op het podium waarmee Peter Lusse met een groep professionele en zeer gepassioneerde muzikanten ‘The One And Only’ het publiek mee terug neemt naar die roerige jaren. De show zelf bestaat uit spetterende muziek met het nodige theater en vooral ‘veel plezier’ maken op het podium als uitgangspunt! Maar niet alleen op het podium. Het publiek meenemen en de interactie opzoeken zijn belangrijke factoren tijdens de show. ‘Gij zult niet stilzitten en meezingen mag!'

De liedjes van Neil Sedaka, The Beatles, The Turtles, The Cufflinks, The Seekers, The Four Seasons en vele andere muzikale sterren uit the sixties komen voorbij.

Met veel humor, wat zelfspot en uiteraard swingende nummers neemt Peter met zijn band je mee op een muzikale reis door de jaren zestig!

Telefoon
06-47783859
  • The One And Only
  • The One And Only

Send Message