Troubadour Rop

Troubadour Rop
Artiestennaam
Troubadour Rop
Eigen naam
Rop Romers
Uitgebreide omschrijving

Hallo! Ik ben Rop Romers en ik ben bijna 25 jaar fulltime werkzaam als troubadour, waaronder erg vaak voor de vele uiteenlopende doelgroepen in de zorg. Juist de fijne unieke sfeer die we gezamenlijk creëren, soms uitgesproken vrolijk, dan weer wat nostalgisch maar altijd warm en persoonlijk, maakt voor mij het spelen in de zorg heel hartverwarmend en waardevol.

Ik ben flexibel, kijk niet op een kwartiertje extra en heb een groot en gevarieerd keuzerepertoire. Hieruit mogen de bewoners/cliënten of begeleiders tijdens het optreden naar hartenlust verzoekjes doen tijdens het optreden. Akoestisch of licht versterkt, in de centrale ruimte of op de afdeling, maar altijd recht uit het hart en volledig gericht op de persoonlijke mogelijkheden en wensen van de bewoners.

Corona: Ik hou mij vanzelfsprekend strikt aan de meest actuele regels van het RIVM en van de instelling zelf. Ik bezit ook een veilig mobiel spatscherm. Daarnaast heb ik het niet gauw koud, dus ik verzorg gedurende het hele jaar door raam-, galerij- en tuinoptredens.

Speciale zorgactie voor 2021: Naast de hoge zorgkorting verzorg ik per locatie bij 5 boekingen de 6e volledig gratis.

Meer info nodig? Gewoon eventjes bellen of mailen. Wie weet tot gauw! Groetjes, Rop

Telefoon
06 40093061
  • Troubadour Rop
  • Troubadour Rop
  • Troubadour Rop
  • Troubadour Rop
  • Troubadour Rop

Stuur boodschap naar geregistreerde