Contact

Deze website wordt gerealiseerd door:

Performers Platform
Contactpersoon Roel van Dongen
Tel: 0735219996
KVK nummer: 17145329

Postadres
Sportlaan 7
5242 CN Rosmalen
Bezoek alleen op afspraak


Roel TV 1
Hallo sitebezoeker,

Mijn naam is Roel van Dongen en ben initiatiefnemer van deze website.

Het is intussen duidelijk dat vanuit de entertainmentbranche een belangrijke bijdrage geboden kan worden aan het welzijn en de behandeling van cliënten, patiënten en bewoners binnen de diverse zorginstellingen.

Belangrijk daarbij is dat er één herkenbaar en duidelijk platform is waar zowel de vragende als de aanbiedende partij elkaar kunnen vinden. Vandaar mijn inspanningen om middels deze site dat platform te realiseren.

Deze site biedt een overzicht van allerlei artiesten, muzikanten & performers die in hun programma-aanbod aansluiting bieden aan de groeiende behoefte van ontspanning.

Deze site is onderdeel van een “sitecluster” bestaande uit de domeinen Zorgentertainment.nl, Seniorenacts.nl en Seniorentheater.nl. Deze verschillende domeinnamen met bijbehorende websites komen allemaal uit bij dezelfde informatie.  Ze staan garant voor een plaatsje heel hoog in de zoekresultaten voor alle zoekopdrachten waar de woorden zorg, entertainment, senioren, muzikant en/of artiest in genoemd worden.

Reden te meer om ervoor te zorgen dat u als performer er bij staat….

Voor vragen of meer info kunt u contact opnemen via onderstaand formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht